… от 01.06.2019 г. сме с нови цени.

Ще бъдат публикувани скоро тук.

Моля информирайте се на рецепция!

……………..

Телефони за връзка:  Рецепция – 0896 75 75 95 ; 

Управител – 0896 85 66 71 ;  Ресторант – 0899 148 449

Contact phones: Reception –  +359896757595 ;
Hotel-Manager – +359896856669 ;  Restaurant – +359899148449


 * Допълнителни информации за стаите и цените:

Публикуваните цени са общо за стаите според вида настаняване, а не за отделно лице в тях.

При групови настанявания или за по-дълъг период са възможни отстъпки. За целта, моля, свържете се с управителя!

Публикуваните цени са c включен 9%-ДДС (данък добавена стойност);

Настаняване на деца с възрастни:  до 6 годинки включително- безплатно; от 7 до 12 години – на половината от цената за възрастен;

В цената на настаняване не е включена закуска. За заявка на закуска по избор, моля свържете се с ресторанта на хотела! Препоръчваме Ви да изберете и заявите своята закуска от предния ден!

** Двойното настаняване (според свободната наличност) може да бъде в: стая със спалня, стая със спалня и единично легло или в стая с 3 единични легла;

*** Тройното настаняване (според свободната наличност) е възможно в: стая с 3 единични легла, стая със спалня и едно единично легло или в стая с 4 единични легла;

При единични настанявания се използва само едно от наличните легла в съответната стая. Настаняването в стая с тераса е според свободните наличности и на съответните цени за този вид стаи.

Всички стаи са с южно изложение, оборудвани с телевизор и с много добър достъп до безжичната интернет-мрежа.

 ( Най-точна информация за цените, и евентуални индивидуални оферти, можете да получите на тел. на управителката- 0896 85 66 71 – Нели Давидова )


Други актуални информации:Ползването на фитнес-залата, конферентната зала и на масата за тенис е безплатно за гостите на хотела.

За условията за ползване на беседката с камина и грил може да се информирате на място на рецепцията.

Възможно е използването на механата за различни групови мероприятия, като условията за ползване следва да се уточнват с персонала на ресторанта. 

Ползването на сауната и джакузито е възможно срещу доплащане на място и след предварителна заявка за това (стандартно- 1 ден предварително за джакузито; за сауната- 1 час предварително). При интерес, моля, информирайте се при персонала на рецепцията и заявете своевременно желанието си!

Wi-Fi 1 Хотелът предлага на гостите си безплатен безжичен интернет чрез 3 отделни рутера, като сигналът е сравнително добър във всяка стая.

Никоя от стаите на хотела не е оборудвана с климатик, защото практиката ни е убедила, че климатици не са ни необходими. Хотелът се намира на прибл. 1030 м. надморска височина в Родопите и дори през лятото вечерите са сравнително хладни (независимо от жегите през деня). Сградата е строена през 2004г. (основна част) и през 2009г. (източно и западно крило) с нови изолационни материали и дограма. Последните не само поддържат сградата топла през зимата, но и не позволяват на жегата да навлиза лесно в нея през лятото.


 Местоположение на Хотел Зенит Сатовча в гмапс- моля натиснете тук.